Caitlyn ne canta legenda Anei si a lui Manole
2016-03-28 13:41:24

Caitlyn readuce in atentie o veche legenda romaneasca despre jertfa, cea a Anei si a lui Manole. Povestea care invaluie Manastirea Curtea de Arges ne invata o lectie pretioasa, aceea ca fara sacrificiu, lucrurile frumoase nu pot fi durabile.

Mesajul piesei “Ana si Manole” este puternic inspirat din realitate, unde relatia perfecta, desprinsa din basme, este presarata si cu momente dificile care pot fi depasite cu rabdare si intelegere.

Caitlyn a declarat: “Desi, prima data cand o asculti, mesajul transmis pare trist, din pricina versurilor, piesa dezvaluie intensitatea trairilor interioare atunci cand o relatie nu mai functioneaza, atunci cand apar certuri sau atunci cand vrem sa ne intoarcem la o fosta dragoste. Orice femeie s-a simtit, intr-un anumit moment al unei relatii, vulnerabila sau confuza, si asta incerc sa exprim atat in piesa, cat si in videoclip.”

Asadar, haideti sa ascultam impreuna noua piesa a frumoasei Caitlyn, “Ana si Manole”, dupa care va astept sa-mi spuneti parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *