BRUJA continuă seria de piese de pe Vineri 13 cu Cat Lady 🐈👩‍🎤
2020-11-20 20:04:32

            BRUJA continuă seria de piese pe care le lansează în cadrul conceptului Vineri 13, concept prin care artista ne prezintă o piesă nouă în fiecare vineri, de la ora 13:00. Și, cum săptămâna trecută, la lansare, am vorbit despre frici și despre cum percepem în sine ziua de Vineri 13, era normal să nu uităm de pisicile negre. Sau albe. Sau tărcate. Cu păr sau fără. Cine suntem noi să facem diferențe?

Așadar, pentru toți pisoiașii și pentru toate pisicile alintate și nealintate, avem o piesă care să fie pe gustul vostru. Care să nu vă lase indiferenți și care să vă dea dependență, precum o face iarba mâței. Bună de servit atât la lăpticul de dimineață, cât și la gudurelile fine de seară. Un fel de stare universală de alintătură muzicală. Un fel de asta era ceea ce lipsea din viața mea, doar că nu știam că se numește Cat Lady.

Intitulata Cat Lady, adică BRUJA, ne spune despre această piesă următoarele:

”Motănași, feriți-vă! Ce s-a întâmplat până acum de Vineri 13 este doar începutul și promit că, până la final, o să uitați toți pe unde v-ați lăsat jucăriile. Acum, serios vorbind, nu mai fiți așa serioși și priviți viața asta mai degajat. Că doar una avem. Sau nouă, hahahaha.

Și, pentru cine e obraznic, am gheruțele pregătite cu versuri și pentru vinerea viitoare. Iar pentru toate pisicuțele mele, care mai de care mai alintate, numai dragoste. Să aveți o zi doamnelor, miau!”.

Piesa poate fi ascultată pe toate platformele de streaming, iar pentru cine nu a dat cu gheruța pe butonul de subscribe la BRUJA, vă rugăm insistent să o faceți. Acum, cât încă vă mai rugăm 🐾: https://lnk.to/cat_lady

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *