Boier Bibescu feat. Alex Velea - Imi e dor (videoclip nou)
2015-05-26 21:06:46

Boier Bibescu_tort nunta

Boier Bibescu s-a recăsătorit! Pentru noul videoclip, “Îmi e dor”, artistul a schimbat mireasa, dar şi-a păstrat celebrii naşi, Alex Velea şi Antonia.

Chiar dacă în urmă cu o lună Boier Bibescu a spus “Da” în mod oficial, artistul a intrat atât de mult în starea de petrecere încât a recreat unele momente speciale din propria nuntă pentru videoclipul noului lui single, “Îmi e dor”, un featuring cu Alex Velea.

În regia lui Dan Petcan, clipul ne arată cum tradiţia poate fi schimbată, aşa că dacă eram obişnuiţi cu ideea că mireasa este cea furată, de data aceasta, cel răpit a fost Boier Bibescu. “Vinovat” de acest lucru este chiar Alex Velea care, pe lângă prieten vechi şi colaborator pe plan profesional, este şi naşul de cununie al lui Boier Bibescu.

Despre noul lui single şi clip, în care apare şi Antonia, naşa de cununie a artistului, Boier Bibescu mărturiseşte: “Videoclipul redă o parte din viaţa mea, mai ales că am inserat cel mai important moment de până acum, nunta. Ne-am distrat foarte tare la filmări, însă îmi pare rău că soţia mea nu a putut fi acolo, dar a lipsit motivat. Bebeluşul nostru este mult mai important.”

Încântat de colaborarea pe care o aştepta de ceva vreme, Alex Velea spune despre povestea clipului: “Acest videoclip îţi aduce vara în casă, te bucură şi îţi reaminteşte că viaţa e frumoasă.”

Pentru a reda cât mai mult din atmosfera de party care a avut loc la nunta oficială, Boier Bibescu a filmat videoclipul chiar în acelaşi loc unde s-a desfăşurat nunta cu Alina, soţia lui, mai precis la Reyna Events.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *