BLACKPINK lansează „Kill This Love"
2019-04-05 19:32:59

Fenomenul BLACKPINK lansează, spre deliciul fanilor culturii K-pop, mult-așteptatul EP, „Kill This Love”.
Noul material semnat BLACKPINK integrează piesele „Kill This Love”, „Don’t Know What To Do”, „Kick It”, „Hope Not” și „DDU-DU DDU-DU (Remix)”, disponibile acum pe toate platformele digitale.
În completarea lansării EP-ului, BLACKPINK prezintă și un material video spectaculos, plin de culoare și energie, care, cu certitudine îți va lua ochii. Videoclipul piesei „Kill This Love”, regizat de către Hyun Seung Seois, este un real exemplu de coordonare, coregrafie și matematică vizuală, o fereastră deschisă către cultura K-pop.

Grupul BLACKPINK, compus din JISOO, JENNIE, LISA și ROSÉ – patru vocaliste carismatice, dansatoare și fashion icon-uri, a fost înființat în anul 2016 și de atunci a cunoscut o ascensiune la care orice artist visează. Single-ul „DDU-DUDDU-DU” a fost cel mai apreciat material lansat vreodată de o trupă K-pop feminină, ajungând chiar în clasamentul Billboard Hot 100, în timp ce clipul piesei a înregistrat 10 milioane de vizualizări, la doar 6 ore după lansare, și 36,2 milioane de vizualizări într-o singură zi.
Anul 2019 va fi foarte încărcat pentru BLACKPINK, care, după ce va cânta la Coachella, va începe turneul nord-american, devenind prima trupă feminină de K-pop care va susține un turneu internațional alături de un live band.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *