Black Friday la peste 100 de evenimente pe iabilet.ro
2018-11-16 20:31:27

Pentru al cincilea an consecutiv, iabilet.ro isi invita clientii la o noua campanie de Black Friday in perioada 16 – 18 noiembrie. Peste 100 de evenimente din toata tara ii asteapta cu un discount de 25%. Fanii pot cumpara bilete reduse la evenimente precum Lord Of The Dance, Mamma Mia, turneul Horia Brenciu, Iuliana Beregoi, turneul Phoneix, Stefan Banica, David Duchovny, Amorphis, Borgore cateva spectacole de standup sau la showul AcaDelia de la Londra.

Toate pe https://blackfriday.iabilet.ro

iaBilet.ro este lider de piață în România cu peste 1,000 de clienți B2B activi (organizatori), peste 1,5 milioane de bilete vândute în fiecare an, peste 1.000.000 de vizitatori unici în fiecare lună, 4 milioane de pagini accesate lunar, peste 350.000 de abonați la newsletter și peste 100.000 de instalări ale aplicatiei atat pe Android cat și pe iOS.

Compania a fost infiintata in 2012 si este orientata catre tehnologie si inovatie, optimizand constant si cu seriozitate toate procesele de piata de ticketing pentru a face viata tuturor mai usoara.

Construita de organizatori de spectacole, care stiau clar care sunt nevoile lor si ale pietei, iaBilet.ro s-a extins constant triplându-și anual cifra de afaceri. Exclusiv pe iabilet.ro zilnic vei gasi la vanzare evenimente din locatii importante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Constanta, Craiova, Bacau,Ploiesti, Timisoara, Sibiu, Galati, Iasi, Braila, Baia Mare, Targoviste, Targu Mures, Alba Iulia cat si din alte orase mari din tara.

In fiecare zi vei gasi pe iabilet.ro peste 500 de evenimente la vanzare din toata țară dar si din orase mari ale Europei. In cazul in care vrei sa iesi diseara in oras, oriunde in Romania, intra pe www.iabilet.ro si vei gasi multe variante de going-out.

iaBilet are disponibile cele mai multe metode de plata, 9, comparativ cu alte companii de ticketing care au 2 sau 3, maxim. Astfel utilizatorii pot plati online, cu cardul, prin PayPal, ori pe factura Vodafone sau Orange, cu plata la sfarsitul lunii (serviciu unic in Romania), dar si cash, in punctele fizice, prin OP, prin rezervare, voucher, sau ramburs prin Fan Courier, oriunde in tara.

Clientii primesc biletele electronice direct pe telefon, prin SMS, pe email si in aplicatiile pentru Android si iOS. iaBilet.ro este si singurul serviciu de ticketing din Romania care are aplicatii de iOS si Android, cu sute de mii de instalari, precum si o varianta de mobile a site-ului.

Have fun!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *