Billie Eilish se numără acum printre cele trei artiste din istorie cu multiple piese No. 1 în clasamentul Billboard's Alternative Songs
2019-08-10 15:11:43

Billie Eilish se alătură lui Alanis Morissette & Sinead O’Connor, devenind cea de-a treia artistă din istorie ce deține mai multe single-uri care au ocupat prima poziție în clasamentul de difuzări al Billboard’s Alternative Songs.
Surpriza vine odată cu performanța atinsă de hit-ul „Bad Guy”, care a urcat acum pe prima poziție a topului de difuzări Billboard Alternative Songs, continuând linia succesului începută de „bury a friend”, care a fost #1 timp de două săptămâni în luna mai.
În acest fel, Billie se numără printre artiste legendare precum Alanis Morissette și Sinead O’Connor, care au avut trei și respectiv două piese pe prima poziție a acestui clasament. Cele trei single-uri semnate Morissette sunt „You Oughta Know” (cinci săptămâni pe prima poziție în iulie 1995), „Hand in My Pocket” (o săptămână în octombrie 1995) și „Ironic” (trei săptămâni în martie 1996).
O’Connor a dominat clasamentul cu „Nothing Compares 2 U” (o săptămână în martie 1990) și „The Emperor’s New Clothes” (o săptămână în mai 1990).
Billie Eilish este cea mai tânără artistă solo (17 ani) cu mai multe piese #1 în topul Billboard’s Alternative Songs. În același timp, „Bad Guy” se poziționează pe al doilea loc în clasamentul Billboard Hot 100, în care se află pentru a opta săptămână consecutiv.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *