Bijou revine cu un videoclip inspirat din viața ei: "Another Try"
2015-12-11 18:24:57

Cântăreața Bijou lansează un nou single intitulat “Another Try” și primul videoclip din carieră, realizat de NMC Productions.

Încă de la debutul din 2013, Bijou a reușit să cucerească publicul printr-un look aparte și apariții curajoase, iar acum a venit momentul să lanseze o piesă inspirată chiar din viața ei.

Videoclipul “Another Try”, regizat de Marian Nica (NMC), este o adaptare a poveștii lui Bijou: o copilărie traumatizantă, marcată de o relație foarte dificilă cu fratele ei și un accident de mașină care era cât pe ce să îi curme viața la o vârstă fragedă. Scenariul a fost realizat de către NMC și Bijou, care a fost extrem de deschisă în a-și înfrunta trecutul.

Clipul a fost filmat în 24 de ore în mai multe locații din București. Vestimentația lui Bijou a fost asigurată de Nympha, machiajul de către Luiza Burhai, iar rolurile secundare au fost interpretate de către Andreea Vasile, Ana Tafo, Sergiu Dobrogeanu și NAVI.

“Mi-am dorit foarte mult o piesă de acest gen, care să mă reprezinte 100% și pe care să o simt cu adevărat atunci când o cânt. Îi mulțumesc lui NMC că a reușit sa redea o mică parte din viața mea în clip și că m-a ajutat să deschid un nou capitol în cariera mea. Sper ca piesa asta să ajungă acolo unde trebuie”, declară Bijou.

Haideți să urmărim împreună clipul noului single Bijou – “Another Try”, apoi vă aștept cu părerile voastre. Like or not?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *