Bibi, noua senzatie Disney!
2016-08-23 16:34:05

Bibi, artista de doar 14 ani traieste cel mai ireal vis!

Dupa ce in urma cu cateva saptamani a lansat mult asteptata piesa “Ciocolata”, care a incantat miile sale de fani, videoclipul fiind vizualizat de aproape 2 milioane de ori, Bibi revine cu o noua veste care a uimit intreg fan base-ul artistei.

Cel mai recent Bibi si-a imprumutat vocea unui serial marca Disney Channel pe numele Star Darlings. In ziua in care a implinit 14 ani a primit vestea colaborarii cu Disney Channel, a fost un cadou deosebit, un vis implinit!

Pe langa dublarea personajului principal din acest proiect, Bibi mai interpreteaza si soundtrack-ul serialului “Hai, doreste-ti”, aceasta piesa este si mesajul artistei pentru toti fanii si prietenii sai, sa nu inceteze sa viseze, sa isi indeplineasca visele si sa fie perseverenti in tot ce-si propun.

“Eu dublez și personajul principal din acest serial, Leona, una dintre cele douasprezece eleve ale Academiei Starling, care accepta rolul de a salva Starland, steaua cea mai stralucitoare unde in fiecare zi se implinesc dorințe. O forta malefica ameninta Starland, asa ca douasprezece fete unice au fost selectate pentru a participa intr-o misiune: ele trebuie sa se imbarce intr-o calatorie catre Lumea Dorintelor pentru a indeplini dorinte si readuce pacea si energia pozitiva. Aceste fete sunt cunoscute ca Star Darlings. Pe parcursul acestei calatorii, cele douasprezece Star Darlings afla lucruri noi despre ele, isi descoperă puterea interioara si ajung sa inteleagă puterea nespusa a dorintelor bune, prieteniei si muncii in echipa. Star Darlings vor inspira incredere in sine, vor cultiva sentimentul de speranta si vor semana dorinta de auto-descoperire, aratand cum visele se transforma in realitate.”

Despre lansare, Bibi declara “Am plans de bucurie cand am vazut videoclipul cu mine pe Disney Channel! A fost un sentiment de nedescris… Ceva magic!”

Ii tinem pumnii talentantei artiste si ii dorim cat mai multe realizari frumoase in viitor!

Va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *