benny blanco si Tainy lanseaza piesa „I Can't Get Enough", impreuna cu J Balvin si Selena Gomez
2019-03-02 18:48:00

benny blanco si Tainy, producatorul premiat cu Grammy, colaboreaza cu Selena Gomez si J Balvin pentru lansarea piesei „I Can’t Get Enough”, un material viu, colorat, plin de energie, al carui ritm molipsitor nu poate fi ignorat.

blanco si Tainy – producatorul hit-ului „I Like It” de la Cardi B si al piesei „Estamos Bien” de la Bad Bunny – au inceput sa lucreze la aceasta piesa in luna decembrie, urmand ca apoi sa ii invite pe Selena Gomez si J Balvin sa li se alature.

„Sunt extrem de incantat de aceasta noua piesa si de faptul ca am reusit sa initiez aceasta colaborare. E un material plin de buna dispozitie, pe care toti l-am indragit la prima ascultare. O sa faca oamenii sa se simta bine”, declara Tainy.

„I Can’t Get Enough” este primul material muzical lansat dupa albumul „Friends Keep Secrets”, al lui benny blanco, care reuneste cunoscutele piese „Eastside” – colaborarea acestuia cu Halsey si Khalid, care inregistreaza un numar uluitor de ascultari, peste 600 de milioane, „I Found You” feat. Calvin Harris, „Better to Lie” feat. Jesse si Swae Lee si „Roses”, colaborarea dintre benny, Juice WRLD si Brendon Urie.

Tainy pregateste fanilor o mare surpriza – spre sfarsitul acestui an va lansa un proiect solo, ce va include colaborari cu artisti precum Bad Bunny, J Balvin si Ozuna.

Odata cu „I Can’t Get Enough”, Selena Gomez, artista ce a vandut peste 65 de milioane de piese in toata lumea si a colaborat cu DJ Snake, Cardi B si Ozuna pentru hit-ul „Taki Taki”, incepe sa isi faca din ce in ce mai mult simtita prezenta in peisajul muzical. La fel de activ este si J Balvin, care lanseaza piesa dupa piesa si colaboreaza cu cei mai in voga artisti ai mometului – „Bola Rebola”, in colaborare cu Tropkillaz, Anitta si MC Zaac, „Bajo Cero” feat. Sky si Jhay Cortez, iar acum regele raggaeton se alatura lui benny blanco, lui Tainy si Selenei, oferind o usoara tenta latino piesei „I Can’t Get Enough”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *