benny blanco si Calvin Harris lanseaza piesa „I Found You”
2018-11-02 19:46:24

Inceputul lunii noiembrie aduce cu sine o mare surpriza pentru toti iubitorii de muzica – benny blanco si Calvin Harris lanseaza piesa anului 2018, pe numele ei „I Found You”.

„I Found You” este cea de-a doua piesa care il gaseste pe compozitorul benny blanco in ipostaza de cantaret si succeda lansarea hit-ului „Eastside”, interpretat in colaborare cu Khalid si Halsey. Noua piesa are toate datele necesare pentru a depasi succesul inregistrat cu „Eastside”, al carui material insumeaza peste 550 de milioane de stream-uri. Videoclipul „I Found You” este regizat de catre Jake Schreier si reuneste aparitii ale unor atisti precum Halsey, Lil Dicky, Cashmere Cat, Tory Lanez si Francis and the Lights.

Cea mai recenta lansare a lui Calvin Harris este „Promises”, colaborarea cu Sam Smith care a atins prima pozitie in Billboard’s Club Chart si a dominat toate clasamentele din Marea Britanie. benny blanco este unul dintre cei mai mari producatori si compozitori din peisajul muzical, lucrand impreuna cu artisti precum Ed Sheeran, Justin Bieber, Maroon 5, Rihanna, Katy Perry, Kesha, Sia, The Weeknd, Selena Gomez, Wiz Khalifa sau Kanye West.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *