Benny Blanco & Juice WRLD feat. Brandon Urie lanseaza piesa "Roses"
2018-12-08 17:40:12

Benny Blanco continua seria colaborarilor spectaculoase si de data aceasta lanseaza piesa “Roses” impreuna cu revelatia rapp-ului in 2018 (conform topului artistilor, pe Spotify), Juice WRLD si Brendon Urie, solistul trupei Panic! at the Disco.

Fanii au luat-o razna dupa ce Benny a postat pe contul sau de Instagram, non-salant, un snippet din “Roses”, comentand “Juice, ce facem cu piesa asta tare, cu Urie?”. Din acel moment, cutia pandorei muzicale a fost deschisa si toata lumea a inceput sa ceara piesa.

“Roses” este o piesa neobisnuita, de un rap-rock emo hibrid, pentru care Benny (unul dintre cei mai buni producatori muzicali) isi poate atribui toate meritele. A fost o revelatie momentul in care s-a decis sa uneasca, dupa cum declara si el, rapperii emo si solistii emo. Si totodata, colaborarea dintre Juice WRLD si Brandon Urie era o idee pe care isi dorea s-o materializeze de foarte mult timp, inca de la inceputul colaborarii sale cu Juice, in calitate de producator.

“Ma gandeam doar cum de nimeni nu a mai facut asta pana acum?! Cum de nimeni nu i-a mai adus, in aceeasi camera, pe rapperii emo si solistii emo?! Pur si simplu l-am intrebat pe Juice <> si el mi-a raspuns instant <>”- Benny Blanco

Dupa mai multi ani in care Benny a ales sa fie doar producator, in anul 2018 el si-a lansat si cariera solo. Artistul a reusit sa uimeasca pana acum cu toate colaborarile sale muzicale: Halsey si Khalid pentru piesa “Eastside”, Calvin Harris pentru “I Found You” si Jesse si Swae Lee pentru “Better to Lie”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *