Benny Blanco a lansat primul sau album in calitate de artist, "Friends Keep Secrets"
2018-12-15 19:08:23

Benny Blanco este producatorul vinovat pentru majoritatea hiturilor lansate de Kanye West, Wiz Khalifa, The Weeknd, Justin Bieber, Ed Sheeran, Maroon 5, Rihanna, Katy Perry, Sia, Selena Gomez, Cardi B si multi altii.

Insa, anul acesta, Benny a lansat prima sa piesa din postura de artist, impreuna cu Halsey si Khalid- “Eastside”. Artistul nu s-a oprit aici si a lansat apoi piesele “I Found You” alaturi de Calvin Harris, respectiv “Better To Lie”, alaturi de Swae Lee si, de curand, piesa “Roses”, in colaborare cu Juice WRLD si Brandon Urie. Fanii n-au intarziat sa reactioneze si au cerut instant un album.

Sirul lung de hit-uri semnate de Benny Blanco i-au oferit artistului prietenii stranse cu diversi artisti in voga. Astfel, Benny a stiut sa profite de acest aspect, si piesele care fac parte de pe primul sau album, “Friends Keep Secrets”, sunt colaborari cu nume mari precum Swae Lee, Halsey, Ty Dolla $ign, Juice WRLD si Calvin Harris. Single-ul de debut, “Eastside”, a reusit sa obtina in doar cateva luni peste 400 milioane de stream-uri pe Spotify si a urcat in Top 10 radio international, cu peste 40 milioane de ascultatori intr-o singura saptamana.

Poti asculta sau descarca albumul de debut Benny Blanco, “Friends Keep Secrets”, aici: https://umusic.lnk.to/FriendsKeepSecretsPR, apoi te astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *