Bella Santiago, marea castigatoare X Factor 2018
2018-12-28 15:59:13

O seara plina de emotie si lacrimi de fericire: Frumoasa filipineza Bella Santiago este marea castigatoare X Factor 2018 si a premiului in valoare de 100.000 de Euro. Artista a reusit duminica seara sa ii cucereasca din nou atat pe juratii „X Factor”, cat si pe public cu piesa „Fata verde”, cantata alaturi de Tavi Colen, dar si cu un mash-up format din cele mai celebre piese ale lui Beyonce.

„In sezonul asta am descoperit un om cald, un om cu foarte multe atuuri, un om… Am emotii. Atunci ma opresc si o prezint: Bella Santiago, doamnelor si domnilor!” – Asa o prezinta Delia pe Bella in marea finala. Cantareata s-a bucurat foarte tare cand a aflat ca este marea castigatoarea al celui de-al optulea sezon. „Multumesc tuturor celor care m-au votat, nu-mi vine sa cred ca m-ati votat pe mine. Sunt mandra ca sunt romanca, multumesc ca m-ati apreciat. Nu ma asteptam sa castig pentru ca au fost foarte multi concurenti foarte buni. Ma bucur enorm, iar acest premiu il dedic fiicei mele”, a declarat in lacrimi Bella.

In varsta de 28 de ani, Resciebelle Santiago s-a mutat in Romania in 2016, cand s-a facut remarcata in cadrul show-ului „Romanii au talent”, prin interpretarile exceptionale ale hit-urilor “I will always love you”, “Hello” si “Drunk in love”. La inceputul anului 2017, artista lanseaza primul single si videoclip din cariera solo, „Unpredictable”, piesa produsa in studiourile HaHaHa Production, alaturi de Smiley si compozitori internationali. Apoi, in septembrie, incepe colaborarea cu trupa Jukebox si lanseaza piese ca “Vocea ta” si “Auzi cum bate”. Anul urmator, Bella impreuna cu Jukebox participa la Selectia Nationala Eurovision 2018, cu piesa “Auzi cum bate” si si sunt la un pas de a reprezenta tara la Eurovision.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *