Becky Hill si David Guetta lanseaza single-ul "Remember"
2021-06-18 16:31:43

Incredibila vocalistă, compozitoarea a numeroase hit-uri și icon-ul muzicii dance, Becky Hill lansează noua ei piesă „Remember”, în colaborare cu David Guetta.
Track-ul „Remember”, care este co-scris Becky Hill și co-produs de David Guetta, este următorul single care este lansat de pe mult-așteptatul album de debut a lui Becky.

“Toată cariera mea a condus către acest moment!”, spune Becky. “Am un single cu David Guetta, care sigur va fi hit, și un album la care am muncit toată viața de adult, care în sfârșit se va lansa. Am muncit din greu și m-am străduit să ating acest țel de ceva ani buni și răbdarea mea a fost, cu siguranță, pusă la încercare! Dar așteptarea a meritat fără îndoială, pentru că viziunea si creativitatea mea pentru albumul meu de debut au ajuns acum la deplină maturitate. De asemenea, a fost o adevărată onoare să colaborez cu David Guetta pentru noua piesă. Mă simt așa de mândră de munca pe care am creat-o și recunoscătoare pentru echipa din jurul meu, care a fost alături de mine pe toată durata acestui proces. Pentru prima din multele si pentru un viitor foarte luminos înainte!”

În opinia mea, Becky este pe drumul de a deveni una dintre puținele regine ale muzicii dance. my opinion.” spune David. “Are o voce incredibilă și m-am simțit așa de bine să mă întorc la muzica house pentru această piesă.”

“Remember” vine după lansările pieselor “Better off Without You” ft Shift K3Y, (care a primit certificarea de platină după ce a acumulat peste 600,000 în vânzări), Heaven On My Mind”, (care a acumulat peste 65 de milioane de stream-uri și are acum certificare de aur), și recent lansatul hit, care a ajuns în Top 40, Last Time”.
Albumul de debut a lui Becky Hill vine în urma materialului „Get To Know”, lansat în 2019, care este o colecție de 13 piese lansate de Becky sau pe care Becky le-a scris și pe care a cântat în colaborare. „Get To Know”  are acum certificarea de aur după ce a fost confirmat de către Official Charts drept unul dintre primele 5 albume cu cele mai multe stream-uri ale unei artiste britanice în 2020 și care a ajuns pe locul 16 în Billboard Dance/Electronic Albums Chart în S.U.A.

Cu o iscusință indubitabilă de a scrie hit-uri pop și cu o reputație drept pionieră a muzicii electronice, Becky Hill este unul dintre cei mai ascultați artiști britanci ai momentului. După ce a scris și a lansat douasprezece single-uri care au ajuns în top 40 UK Official Singles Chart, (incluzând două single-uri care au ajuns în top 10, un hit care a fost pe locul 1 și nouă single-uri care au primit discul de platină), Becky a adunat până în prezent peste 2 miliarde de stream-uri doar pe Spotify, și 1 miliard de stream-uri în U.K. Ea are peste 14 milioane de ascultători lunar pe Spotify, după ce a fost numită a doua artistă britanică cu cele mai multe stream-uri pe Spotify U.K., atât în 2019, cât și în 2020.

În 2020, David Guetta a fost gazda unei serii de live stream-uri intitulată „United At Home”, în care a reușit să strângă peste  $1.7 millioane pentru a veni în ajutorul daunelor provocate de COVID-19, în timp ce a bătut un record  Guinness World Record pentru cel mai urmărit show al unui DJ pe Facebook. Show-urile ținute în Miami, New York și Louvre în Paris au atras peste 75 de milioane de telespectatori. De asemenea, anul trecut, David Guetta a fost denumit The World’s No.1 DJ, câștigând topul anul al DJ Mag – Top 100 DJs pentru a doua oară – aproape la un deceniu după ce a câștigat pentru prima data locul 1 în 2011. „When Love Takes Over,” primul single de pe albumul lui din 2009 „One Love”, a ajuns pe locul 1 în U.K.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *