Beatbox si sentiment in cel mai inedit cover al piesei "We Don't Talk Anymore"
2017-01-30 17:06:13

Baietii de la Major Office continua lista de cover-uri interpretate intr-un fel unic!

De aceasta data, au ales una dintre cele mai indragite piese ale anului 2016: “We Don’t Talk Anymore”

Selena Gomez si Charlie Puth au creat un adevarat fenomen muzical prin single-ul “We Don’t Talk Anymore”. Piesa a devenit soundtrack-ul cuplurilor ce se instraineaza, iar lirica, pe cat de sincera si directa, ajunge indiscutabil la sufletul oricarei persoane ce a trecut printr-o despartire dureroasa vreodata.

Povestea single-ului “We Don’t Talk Anymore” a inceput in Japonia, cand Charlie a creat linia de chitara in timpul unei calatorii, iar cateva luni mai tarziu i-a aratat-o Selenei. Inregistrarea a fost rapida, cei doi artisti reusind sa inregistreze piesa in doar 15 minute!

Major Office, sau John, Matei si David au ales sa personalizeze piesa indragita de tinerii din toata lumea printr-o combinatie proaspata de beat-uri care pun accent pe talentul lor.

Major Office isi asigura astfel atentia industriei, datorita personalitatii membrilor si a felului inedit in care abordeaza fiecare piesa. Timbrul solistului, insertiile de beatbox si flerul de care dau dovada tinerii sunt ingredientele perfecte cu ajutorul carora Major Office vor cuceri fanii in 2017!

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna coverul piesei “We Don’t Talk Anymore”, apoi va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *