„Baila Baila Baila" : Acesta e sfatul și cel mai nou single al lui Geo Da Silva și DJ Samuel Kimkò
2021-04-01 17:33:37

Geo Da Silva și italianul Samuel Kimkò grăbesc vara cu un single hot, energic, cu influențe disco, potrivit pentru zilele toride ce se lasă așteptate. Celor doi artiști li s-a alăturat și Oana, fosta solistă a celebrei trupe a anilor ’90, Genius. Pentru „Baila Baila Baila” au avut nevoie de o voce feminină puternică, iar timbrul cunoscutei soliste inspiră publicul către distracția și vibe-ul anilor ’90, însă cu un touch actual și un sound fresh. Mai mult, drop-ul piesei completează saxofonul și bass-ul în timp ce creează mixul perfect pentru un hit de vară.

„De mic am fost îndrăgostit de vocea Oanei din trupa Genius, iar acum s-a și întâmplat. Am chemat-o pe Oana în studio și mi-am dat seama că ea este vocea de pe următoarele mele single-uri”, povestește Geo Da Silva.

Deși Geo Da Silva și Samuel Kimkò se cunosc din perioada single-ului „Booma Yee”( 2013), aceasta este prima colaborare a celor doi artiști. Întrebat dacă anul 2021 va fi plin de surprize din punct de vedere profesional, Geo Da Silva ne-a mărturisit că: „Anul acesta va fi plin de piese, mai ales remake-uri ale anilor 80′-90′ care păstrează un stil actual”.

Geo Da Silva a devenit cunoscut odată cu lansarea „I’ll Do You Like a Truck” care a adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și care a cucerit topurile din întreaga lume, dar și a altor priese precum
„Booma Yee” (împreună cu Jack Mazzoni), „Awela hey”, „I want you” (împreună cu Mr. Sax), „Morena” (alături de Jack Mazzoni și Alien Cut), „Baila conga”, „I love u baby” și „Noaptea-i nebună”. În 2017 a lansat alături de Katty S. și Niko single-ul și clipul „Makosa”. A urmat colaborarea cu LocoDJ pentru „This is Love”, prima piesă împreună, o poveste dance, exotică, cu influențe future pop, dar și cu Diana Sturză a.k.a Laydee Di pentru „1, 2, 3″.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *