AVA lansează ,,Unde ești”. Un single de iubire pe care artista îl dedică unei persoane dragi din viața ei
2021-06-24 15:31:09

După succesul cu piesa ,,Emoții la care a colaborat alături de Connect-R, AVA revine cu un single special, care ne vorbește despre dor și iubire.

Noul single are un sound melancolic și este despre iubirea sinceră pentru care simți că trebuie să lupți. Este despre sufletul pereche fără de care nu îți poți imagina viața și alături de care te vezi alături în orice moment.

Clipul piesei „Unde ești” o are ca personaj principal pe AVA, care este în căutarea persoanei iubite, pe care în final o găsește. Locația clipului este una de poveste, fiind în armonie cu look-ul artistei și cu casa în care trăiește povestea de dragoste.

“Unde ești” este o piesă pe care abia așteptam să o lansez. Descrie o etapă a vieții mele și îmi doresc ca mesajul piesei să ajungă la cât mai mulți oameni. La un moment dat, fiecare dintre noi își găsește sufletul pereche și am vrut să redau acest moment frumos prin versuri și muzică” – a declarat AVA despre noua sa piesă.

.Versurile noului single au fost scrise de Dorian Micu, muzica a fost realizată de Andreea Avarvari (AVA), Diana Moraru, Andrei Mihai și Dorian Micu, iar orchestrația și mix&masterul de Andrei Mihai.

AVA este artista care s-a remarcat prin participarea la Vocea României și care până să se dedice carierei sale a colaborat cu cei mai importanți artiști din România ca backing vocals. În prezent, AVA este cea care, alături de Mihai Grecan, a pus bazele casei de discuri Sonus Records și a școlii de canto Music City.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *