Ava lanseaza "So Cold"!
2020-02-07 21:25:01

Ava lanseaza noul ei single “So Cold”, varianta in limba engleza a piesei “Tot mai Rece”, o melodie cu un mesaj puternic despre experientele si ranile lasate de dragoste si despre cum ne pot afecta.

“So Cold” este compusa de Salloum Damia, Acsinte Florin, Ava si Micu Dorian si este orchestrata de Acsinte Florin si Mihai Grecan. Ava (Andreea Avarvari) este bine cunoscuta publicului datorita participarii ei la Vocea Romaniei in 2014, in urma careia a decis sa se lanseze pe piata muzicala din Romania.

Ava are o experienta de 8 ani ca si solista si are colaborari cu artisti foarte cunoscuti precum: Loredana Groza, Catalin Crisan, Delia, Andra, Feli, Damian Draghici, Alex Velea, Antonia, Sisu, Puya , El Nino si altii. In ceea ce priveste cariera solo, Ava este un artist independent, care isi promoveaza piesele originale, dorindu-si sa ajunga la inimile cat mai multor oameni prin mesajul ei, muzica. Pe 4 iulie 2018, Ava si-a lansat primul single solo pe canalul ei YouTube, “Butterflies in the Stomach,” piesa care a fost scrisa de Feli. “Butterflies in the Stomach” a fost primita foarte bine de catre publicului si colaboratorii ei din industria muzicala romaneasca. Recent, Ava a lansat primul EP, intitulat “27”, ce include 6 piese, precum: “Am vorbit cu inima”,Nu te cred”, “Divided Love ” So Cold, “Tot mai Rece” si “Fluturi in stomac”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *