ATB, Topic & A7S lanseaza single-ul Your Love (9PM)
2021-01-15 19:55:45

ATB, Topic si A7S celebreaza aniversarea a 23 ani de cand a fost lansat hitul “9pm (Till I Come)”.

ATB, DJ-ul german cu o cariera impresionanta, colaboreaza cu Topic si A7S pentru single-ul “Your Love (9pm)”. O versiune moderna pentru hitul de platina, “9pm (Till I Come)”, lansat de catre ATB in 1998, “Your Love (9pm)” este primul remake oficial lansat de catre DJ-ul trance.
Cei doi artisti, ATB si Topic, au lucrat impreuna intr-un studio din Germania, iar cu A7S s-au intalnit prin intermediul unui video call.

De-a lungul ultimilor 20 de ani, am primit foarte multe cereri pentru colaborari, remake-uri sau cover-uri pentru cantecul 9m (Till I Come), dar, din pacate, am fost nevoit sa le refuz pentru ca nu au au sunat ok”, explica ATB. “Ulterior am ascultat piesa “Breaking Me”, lansata de Topic si A7S, si am avut instant sentimentul ca cele doua sound-uri s-ar potrivi perfect”, a adaugat artistul.

Potrivita pentru generația TikTok, versiunea ATB & Topic prezintă si vocile ascendente ale lui A7S și o linie de bas puternică și energia trance care a făcut originalul special pentru ascultătorii din întreaga lume.

„9pm (Till I Come) este o melodie clasica dance absolut, pe care am auzit-o și iubit-o de când eram mic”, spune Topic. „Prin urmare, este o mare onoare să fiu primul care a reeditat aceasta piesa, împreună cu ATB. Riff-ul tipic de chitară ATB, asociat cu sound-ul meu „melancolic dance dance” și vocea inconfundabilă a lui A7S sunt într-o simbioză perfectă! ”

Noul cantec succeda un an prolific pentru Topic si A7S. In 2020, cei doi au colaborat cu rapperul american Lil Baby, pentru single-ul “Why Do You Lie To Me”. Piesa a adunat peste 30 de milioane de ascultari pe Spotify si a fost difuzata de posturi de radio precum BBC Radio 1 sau Capital FM. La aceasta adaugam si succesul obtinut cu hitul “Breaking Me”, fenomenul viral care a depasit 1 miliard de ascultari pe platformele de streaming si a primit numeroase certificari cu platina in intreaga lume.

Hitul incontestabil “9pm (Till I Come) l-a propulsat pe DJ-ul si producatorul german, ATB, in topurile muzicale din intreaga lume, in 1998, devenind totodata prima piesa trance care ajunge pe primul loc in Marea Britanie. Single-ul de debut al lui ATB a ajuns si in topul Billboard, deschizand usi pentru muzica de gen. ATB si-a continuat parcursul in muzica printr-un sir impresionant de hituri, precum “Ecstasy”, “Let U Go”, “What About Us”, “Move On” sau “When It Ends It Starts Again”. Pana in prezent, ATB a lansat 10 albume de studio, premiate cu multe discuri de aur si platina, fapt care il pozitioneaza de aproape doua decenii in topul DJ-ilor din intreaga lume (conform DJ Mag Top 100).

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *