Asteptam weekend-ul impreuna cu Georgia!
2016-06-29 19:24:09

Georgia Dascalu, fosta concurenta de la Vocea Romaniei in echipa lui Horia Brenciu lanseaza astazi un nou cover pentru piesa “Hymn For The Weekend” dupa ce saptamana trecuta ne-a incantat cu o interpretare proprie a piesei “Stitches”.

Dupa participarea la show-ul Vocea Romaniei, dar si debutul cu piesa “Ambition”, Georgia a ales cateva din cele mai cunoscute si apreciate piese ale momentului pentru a le prezenta intr-o formula noua si originala.

“Hymn For The Weekend” este al doilea single extras de pe albumul “A Head Full of Dreams” trupei britanice Coldplay. Piesa o are ca invitata pe diva Beyonce, care a acceptat fara ezitare sa se alature baietilor si sa aduca un plus de savoare si culoare videoclipului filmat in India. Single-ul a luat top-urile muzicale din lume cu asalt, ocupand primele pozitii inca de la lansare. Cu aproape jumatate de miliard de vizualizari pe YouTube, hit-ul este fara indoiala imnul zilelor libere.

Interpretarea Georgiei da o personalitate aparte acestei piese, insusi artista declara: ” e a doua mea surpriza pentru voi si e piesa cu cea mai frumoasa energie din cate am auzit in ultima perioada. M-am bucurat sa o cant si sper ca asta sa se vada si in videoclip.”

Sa-i uram La Multi Ani Georgiei astazi si sa ne alaturam ei in asteptarea petrecerilor din weekend!

Sunteti de acord cu mine? Haideti sa ascultam impreuna interpretarea in maniera Georgiei a piesei “Hymn For The Weekend”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *