Asculta si tu “Seu Corpo” - noua piesa a Otiliei
2021-06-18 16:03:35

Incheiem aceasta saptamana cu o super veste: Otilia doar ce a lansat noul ei single “Seu Corpo”. Piesa aduce in prim-plan iubirea, iar versurile subliniaza puterea pe care acest sentiment il poate avea asupra noastra. Videoclipul si versurile ajuta piesa in aceasta materializare a sentimentului de iubire si, impreuna cu productia, sunt invitatia perfecta de a visa cu ochii deschisi.

“Sunt foarte incantata de aceasta piesa si cred cu adevarat ca transmite un vibe special. Imi doresc ca energia acestei piese sa ofere fiecarui ascultator curajul de a cauta si de a gasit o iubire de neuitat” Otilia despre “Seu Corpo”.

Otilia este una dintre cele mai iubite si cunoscute artiste din Europa de Est. Si-a descoperit pasiunea pentru muzica de la o varsta frageda, ajungand pentru prima data pe scena alaturi de trupa sa “Bijue”, trupa care s-a destramat ulterior in 2013.

Despartirea a determinat-o pe Otilia sa isi doreasca o cariera  solo, prima piesa a proiectului “Otilia” fiind “Billionera”. Piesa s-a bucurat de un feedback foarte bun din partea publicului, ajungand rapid in topurile din Romania, Turcia, Grecia, Bulgaria, Cipru si Rusia. Debutul de succes al Otiliei a transformat-o pe artista intr-un superstar international, cu sute de mii de urmaritori pe platformele de socializare, peste 30 de milioane de streamuri pe Spotify, peste 500 de milioane de vizualizari pe YouTube si 1,5 milioane de Shazamuri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *