Asculta prima piesa DJ Take&LLP - "Lumea mea"
2014-08-27 10:12:27

DJ Take si LLP si-au unit fortele si au lansat o piesa incarcata de vigoare si cu un puternic mesaj optimist, “Lumea mea”.

Piesa marcheaza un moment special pentru cei doi artisti intrucat este prima data cand colaboreaza pe plan muzical, desi sunt prieteni buni de multi ani, fiind originari din acelasi oras, Arad.

Piesa este o adevarata doza de energie, dinamismul sau datorandu-se ritmului pop dance cu influente house extrem de atractive,  fiind bine asezonat cu versurile incarcate de buna dispozitie.

Este o piesa cu un mesaj pozitiv si automotivational: sa nu te dai batut niciodata”, a declarant LLP. DJ Take l-a completat: “Eu si LLP ne regasim in aceasta piesa si speram ca si publicul sa se regaseasca”.

DJ Take este un dj si remixer apreciat a carui activitate muzicala dateaza inca din 2009. LLP, de asemenea, este un remixer foarte bun, cu un stil propriu, definit in urma multor ani de experienta in mixaj. Amandoi reusesc sa duca muzica de club la un alt nivel, fiind un ingredient-cheie pentru un party reusit.

Productia este semnata de LLP in colaborare cu Daniel Alexandrescu (K1 Production) si se bucura deja de un lyric video disponibil pe YouTube.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *