Artista, vloggerita si actrita, la doar 17 ani – BIBI lanseaza single-ul „De obicei"
2019-10-07 18:14:35

Artista, vloggerita si actrita – la varsta de 17 ani, Bibi este o artista completa, careia ii place sa se implice trup si suflet in proiectele sale. „De obicei” este cel mai nou single al ei, compus de Theea Miculescu si produs de Madalin Rosioru.

„«De Obicei» este un proiect pe care am vrut sa-l lansez cat mai repede deoarece imi este tare drag si mi-am dorit extrem de mult ca oamenii care imi asculta muzica sa vada si aceasta latura a mea. Cred ca piesa are un mesaj deep, care ascunde nemultumirea sau poate mai bine spus frica pe care orice om o poate avea fata de persoana draga. In orice relatie exista acel moment cand cineva nu se simte iubit, desi partenerul este mereu alaturi de ea/el, iar din acest motiv apar reprosurile si nemultumirile, desi in adancul sufletelor noastre, acestea sunt doar niste frici, poate uneori, nemotivate”, marturiseste BIBI.

Videoclipul a fost regizat de Iura Luncasu, iar filmarile au durat aproape 24 de ore. Desi nu a fost primul clip pe care BIBI l-a filmat, tanara artista a intampinat provocarea de a sta intr-o piscina in care temperatura nu depasea 11 grade Celsius. „Pe platou a fost un vibe genial. In videoclip, apare alaturi de mine Robert Dobre, un coleg din «Profu’», noul serial de pe Pro TV in care joc si am ocazia sa ii dau viata personajului Rita. A fost o experienta geniala deoarece am stat o ora intr-o piscina care avea mai putin de 11 grade. A fost ceva unic! Dupa ce am iesit din piscina, bineinteles ca imi era tare frig, insa aveam zambetul pe fata si eram foarte fericita pentru ca aveam alaturi de mine o echipa minunata. Le multumesc tuturor deoarece au facut ca acest proiect sa devina posibil”, adauga artista.

BIBI, una dintre cele mai fresh aparitii muzicale, si-a inceput cariera in 2014 cu piesa „Radio Song”, urmand apoi „Ciocolata”, hit ce s-a viralizat rapid si a adunat peste 47 de milioane de viziualizari pe YouTube. Printre single-urile de succes ale artistei se numara „Coji de portocale”, „Ani de liceu”, „Sing my life”, „Friendzone” si „Vara in stilul meu”. In iulie 2019 a lansat „Sola”, single cu versuri in limba spaniola ce a cucerit tari precum Albania, Rusia, Turcia si Italia. In plus, in urma cu trei ani, BIBI a facut parte din distributia filmului de scurt metraj „Star Darlings”, creat de Disney Channel si a fost vocea care a interpretat „Hai doreste-ti”, coloana sonora a serialului animat. Cu peste 400.000 de urmatoritori pe Instagram, 68.000.000 de vizualizari si peste 500.000 de abonati pe canalul sau de YouTube, BIBI este una dintre cele mai de succes vloggerite ale momentului.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *