Artista irlandeză KEHLI lansează Ur so cool, un featuring de excepție cu Louis III
2020-08-22 17:52:26

După ce luna trecută a lansat cel de-al treilea single al său, Hypnotized, care a avut sprijin din partea mai multor playlisturi cheie precum Spotify New Pop UK, Apple Music New music daily, Filtr New music friday și a primit, de asemenea, peste 2 milioane de reacții la radiourile din Irlanda, artista KEHLI revine cu un nou hit, Ur so cool, feat. Louis III, un artist R&B extrem de talentant.

Cei doi artiști îmbină nunațe pop progresive cu un sound R&B inedit care continuă direcția fresh și vibrantă a lui KEHLI.

“Sunt fericită că această colaborare a devenit realitate, producerea piesei Ur so cool reprezintă una dintre experiențele mele preferate. Am știut de la început că va fi fun. Am fost onorată să lucrez cu Louis, este incredibil de talentant și sunt tare bucuroasă că am reușit să colaborăm. Piesa No air – Chris Brown & Jordan Sparks m-a inspirat pentru Ur so cool, fiind un duet iconic. Sper ca toată lumea să se bucure de această melodie așa cum ne-am bucurat noi atunci când am produs-o”, a spus KEHLI.

Piesele lansate de KEHLI până acum, Hypnotized, Believe it și One last kiss au avut succes încă de la lansare atât la radio, unde au fost în topuri, cât și pe platformele digitale.

KEHLI are 19 ani, provine din Dublin și este o artistă cu o interpretare unică a muzicii pop contemporane, plină de emoție și pasiune. De la vârsta de 5 ani a început să ia lecții de muzică și dans. Talentul ei uriaș a îndemnat-o la 14 ani să se înscrie la mai multe competiții de profil, cum ar fi X-Factor și The Voice, care i-au îmbogățit experiența și au ajutat-o în cariera sa.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *