Artista care a cucerit România cu „Lost in Istanbul" lansează o noua piesă, în colaborare cu Erin
2020-07-24 20:28:30

După succesul pe care l-a avut cu single-uri precum „Lost in Istanbul”, „Tsunami” și „Oh Ma Ma”, Brianna colaborează pentru prima oară cu Erin. Single-ul se numește „Lips, Lips”, iar versurile catchy și beat-urile EDM te poartă printr-o poveste plină de pasiune, dorință și multe cuvinte, ce de multe ori rămân nespuse. Cei doi artiști s-au întâlnit la studio împreună cu Cristian Tarcea (Monoir), iar în cel mai scurt timp proiectul a prins contur.

„«Lips Lips» este noua mea piesă preferată. De obicei nu îmi ascult piesele atât de mult, dar piesa asta este pe repeat de fiecare dată când sunt singură în mașină. Toate vocile au fost trase în maxim o oră și când ascultam fiecare parte pe măsură ce înregistram, îmi plăcea din ce în ce mai mult piesa. Erin și Monoir sunt super talentați și în studio fiecare venea cu câte o nouă idee care ne dădea pe toți pe spate”, povestește Brianna.

Produs de Thrace Music și lansat alături de Cat Music, „Lips, Lips” este compus de către cei doi artiști alături de Cristian Tarcea (Monoir), Elena Robu și Andreea Bodonea.

Descoperită de către Cristian Tarcea când avea doar 14 ani, Brianna (Bianca Nită) a cucerit publicul cu primul ei single, „All I Need”. Piesa a devenit hit în Turcia, unde s-a menținut pe locul 1 timp de peste patru luni în clasamentele de specialitate și pe Shazam. Au urmat „The Violin Song” (alături de Monoir și Osaka) și „Lost in Istanbul”, hituri ce au generat împreună peste 163 milioane de vizualizări pe YouTube și au cucerit topurile din România și din străinătate, dar și „Tsunami”, „Shadows” și „Oh Ma Ma”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *