Arta cere sacrificii! Un artist celebru de la noi s-a lăsat pe mâna doctorului estetician pentru Carmen de la Sălciua: "Colaborarea este una importantă și am decis să fac acest pas!"
2020-11-10 19:55:10
Când vine de colaborarea cu Carmen de la Sălciua, mai orice artist se poate simți măgulit, cu atât mai mult cu cât “Regina Youtube-ului” este genul de artistă care cu greu acceptă să lucreze alături de alți cântăreți. Iar Karym, cântărețul cu care Carmen se pregătește să lanseze o nouă melodie, s-a pregătit intens pentru întâlnirea cu senzuala artistă.
Mai exact, Karym a decis să se ocupe la modul cel mai serios de felul în care arată, cu atât mai mult cu cât, alături de Carmen de la Sălciua a filmat, de curând, un videoclip. Și, pentru a dovedi că pune mare preț pe felul în care arată, așa cum face și artista alături de care își lansează noua melodie, Karym a trecut prin cabinetul medicului estetician.
“Nu este vorba de o operație estetică… ci de câteva ajustări care m-au ajutat sa fiu in cea mai buna forma pentru filmări. Nu le-am făcut pentru mine personal, sunt foarte mulțumit de mine, le-am făcut strict pentru cariera si cum colaborarea cu Carmen de la Sălciua este una foarte importanta am decis sa fac acest pas. Si țin sa-i mulțumesc d-lui doctor Andrei Gregorian ajutor!”, ne-a declarat Karym.
Karym și Carmen de la Sălciua, colaborare de senzație
Celebra cântăreață de muzică de petrecere este foarte încântată de cea mai recentă colaborare, iar fanii așteaptă cu nerăbdare noua piesă, intitulată „Minim doi”, in colaborare cu Karym. Videoclipul a fost filmat la conacul Archia din Deva și la domeniile Martinutzi din Alba Iulia, în regia lui Bogdan Duminciuc. De imaginea artiștilor s-au ocupat Magda Mohamed și Claudia Dediu.
„Doamna de la fermă și… fermierul! “Minim doi”, o melodie superbă în colaborare cu Karym! În acest clip voi juca rolul doamnei de la fermă, care se îndrăgostește de fermier. Mai multe nu vă spun, dar abia aștept să vedem împreună rezultatul. Curioși?”, a scris Carmen de la Sălciua pe rețelele de socializare.
„O poveste minunată, pe versurile și muzica lui Cipri Popescu, regizată de Duminciuc Bogdan, în care, alături de Carmen de la Sălciua, sperăm să ajungem la inimile voastre. Mulțumim Nek pentru încrederea acordată. #minimdoi”, a scris si Karym pe Facebook.
Karym s-a făcut remarcat la începutul anului 2017, când a lansat piesa „Anonim”, alături de Mellina. La finalul anului 2017, Karym a lansat alături de Celia piesa “La două capete”, ce s-a bucurat de un real succes. In 2018, artistul a lansat solo “Râu de lacrimi”, o piesă despre iubire și suferință. În clip își face aparitia și Celia, prietena artistului în viața de zi cu zi.
Păreri?
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *