Ariana Grande nu respira deloc. Lanseaza piesa dupa piesa si videoclip dupa videoclip
2018-11-08 20:44:04

La doar cateva zile dupa neasteptata lansare a piesei „Thank U, Next”, Ariana Grande face public videoclipul celui de-al treilea single extras de pe albumul „Sweetener”, „breathin”.

Videoclipul piesei „breathin” este regizat de catre Hannah Lux Davis si reuneste o serie intreaga de cadre spectaculoase. Fanii au interpretat elementele vizuale ca fiind indicii ce sugereaza noile materiale pe care superstarul de doar 25 de ani urmeaza sa le lanseze. Videoclipul piesei „breathin” de la Ariana Grande este o surpriza in adevaratul sens al cuvantului. Piesa vorbeste despre depasirea senzatiei de anxietate, iar materialul video care o insoteste se muleaza perfect pe aceasta idee, exprimata prin frumoasa metafora a norilor.

Videoclipul single-ului „breathin” dovedeste inca o data faptul ca Ariana este un artist complet, care iubeste sa isi uimeasca de fiecare data fanii. Marea lansare, „Sweetener”, cel de-al patrulea album de studio al Arianei, succesul imediat de care piesa „Thank U, Next” se bucura si noul material video pentru „breathin” sunt doar cateva date din cea mai recenta cronologie a carierei sale prolifice.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *