Are probleme de sanatate dar ajunge la spectacole! Cum fenteaza boala o artista de la noi!
2015-09-18 16:26:02

Miryam

Este vegetariana de opt ani de zile, dar acest lucru nu i-a prins tocmai bine. Miryam, cantareata cu origini siriene, se confrunta acum cu cateva probleme de sanatate. Este o fire activa si nu duce deloc lipsa de spectacole, din contra. Doar ca uneori, din cauza alimentatiei si a stresului, sanatatea ii joaca feste chiar si la cantari.

Miryam este insa o norocoasa pentru ca stie cum sa se comporte atunci cand uneori i se face rau pe scena. Artista a fost diagnosticata cu anemie prin deficit de vitamina B12, o afectiune hematologica care apare in momentul in care nu exista suficienta vitamina in corp.

“M-am simtit foarte rau in ultima perioada si cand ajung acasa de la spectacole, prefer sa stau mai mult in pat. Am ameteli si vad negru in fata ochilor. Mi s-a intamplat sa ametesc si pe scena, dar am avut noroc cu dansatoarele, ca m-am sprijinit de ele si nu prea s-a observat in public. Mi-am facut toate analizele si am o anemie puternica, un deficit de vitamina B12. Ar trebui sa fiu mai atenta la alimentatie. Deocamdata medicul meu mi-a prescris un tratament pe care il urmez cu strictete. Cred ca mi se trage de la faptul ca am stat o perioada in America si am venit de acolo cu 10 kilograme in plus. De atunci am renuntat la carne, am devenit vegetariana si am slabit vizibil. Posibil sa fi fortat putin organismul…”, povesteste Miryam care urmeaza sa lanseze o noua piesa in maxim doua saptamani.

Ii dorim insanatosire grabnica si la cat mai multe concerte!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *