ANOK si Emy Alupei lanseaza „ZERO"
2019-05-07 19:33:11

Unul dintre cele mai noi proiecte muzicale din Romania, ANOK, lanseaza prima piesa din cariera muzicala alaturi de Diana si Emy Alupei – „Zero”.
„Piesa #Zero este despre tineri, ambitiile lor, sentimentele lor, dar si iubirile care ard intens. Este foarte important sa aiba puterea sa se ridice si sa o ia mereu de la capat. Este despre curajul de a nu renunta”, declara ANOK.

Piesa este compusa si produsa de EpiQ Records, iar clipul regizat de Alex Ceausu este filmat atat in Bucuresti, cat si pe malul marii. „Pentru #Zero am lucrat foarte bine cu Diana si Emy. ANOK este un proiect fresh de DJ producers EpiQ Records, care odata cu prima piesa lansata, anunta si promite noi colaborari surpriza. Urmariti-ne pe pagina noastra de Instragram: https://www.instagram.com/anok.official/”, adauga ANOK.
Diana a inceput sa scrie poezii din clasele primare, iar la varsta de 17 ani a inceput sa isi dezvolte latura de songwriter.

Dupa ce in 2016 a participat la X Factor, Emy Alupei a lansat „Vezi sa nu pici”, „#Hate”, „Hannah Montana” si „Nu uita”, piese care au adunat impreuna peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *