Angelika Vee lanseaza o varianta originala a celebrului “Coco Jamboo”

Angelika Vee, cantareata basarabeanca, stabilita de mai multi ani in Los Angeles lanseaza sau mai bine zis relanseaza hitul anilor ’90, “Coco Jamboo” de Mr.President. Versiunea artistei este una fresh, in stil R&B, dar care pastreaza melodicitatea clasica a celebrului hit. Bass-ul pulsant si aranjamentul modern, scot în evidenta vocea senzuala a interpretei. Piesa se potriveste perfect sezonului cald si iti va trezi amintiri frumoase pe tot parcursul verii.

“Coco Jamboo” include si un remix special pentru clubbing, realizat de producătorul CALIPPO. Ambele versiuni sunt disponibile pe cele mai mari platforme de streaming si de distributie mondiale.

Va reamintim, ca recent interpreta a lansat “Vida Linda” impreuna cu Sasha Lopez si Ale Blake o melodie cu puternice influente latin dance. Muzica este compusă de Theea Miculescu, Angelika Vee si Sasha Lopez, iar versurile sunt scrise de Theea Miculescu, Angelika Vee. Piesa se bucura deja de succes in Romania.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna piesa “Coco Jamboo”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii