Andrew Dum si Gon Haziri lanseaza "Bittersweet", in colaborare cu Eneli
2020-03-26 22:08:15

Avand un uptempo ridicat, “Bittersweet” este o piesa dance care combina un sunet funky cu versuri usor de ramas in cap. Piesa spune povestea unei relatii, cu perspectiva din ambele extreme: cele bune si cele mai putin bune.

O prezenta ce ascende rapid in scena muzicala electronica din Romania, Andrew Dum are un talent natural pentru mixat care se imbina perfect cu stilul lui muzical aparte. Seturile lui sunt caracterizate printr-un groove placut si voci care te poarta pe ritmul piesei.

Gon Haziri este unul dintre cei mai cautati DJ ai momentului, remixurile lui pentru artisti precum Arilena Ara, Kanita si Tarkan strangand zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. El a facut parte din line-up-ul festivalului Sunnyhill, cel mai mare festival din Kosovo care este organizat de familia artistei Dua Lipa.

Eneli este o cantareata din Targu Jiu care a avut prima tangenta cu muzica la varsta de 5 ani, cand s-a alaturat unui cor bisericesc din orasul natal. 9 ani mai tarziu, cand artista avea 14 ani, a inceput sa studieze muzica la Scoa Populara de arte din Targu Jiu.

In prezent, Eneli este o prezenta de succes in peisajul muzical, strangand de-a lungul timpului colaborari cu producatori de succes precum Vanotek si Mahmut Orhan pentru piese care s-au regasit in topurile Shazam din tari ca Rusia, Polonia si Kazahstan. De asemena, colaboarea cu producatorul Manuel Riva s-a regasit pe pozitia #3 in topul Breakout Billboard Club din Statele Unite.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *