Andreea Olaru pune „Sare pe rana"
2020-01-21 14:46:46

Andreea Olaru isi plange durerea in videoclipul celei mai recente piese – „Sare pe rana”.
Frumoasa artista a filmat videoclipul piesei „Sare pe rana” fiind inconjurata de 30 de kilograme de sare, iar unul dintre cadre a fost filmat pe o platforma din sticla, ridicata la 2 metri, intr-un decor construit de la zero.

Piesa este compusa de catre Mario Stoica, Edward Sanda, Jo si Radu Marian Claudiu, iar videoclipul a fost regizat de catre Kobzzon. In videoclip, Andreea poarta o tinuta neagra, sexy, din dantela, semnata Antonia Nae, in care a filmat pe parcursul unei zile, la temperaturi scazute.

Andreea si-a descoperit talentul si pasiunea pentru cantat la 6 ani, dar nu a fost indrumata catre muzica, ajungand sa devina absolventa a Facultatii de Drept. Andreea Olaru a aparut in lumina reflectoarelor odata cu prezenta de la Vocea Romaniei. Dupa primul ei single – “Oare o sa-ti amintesti”, in colaborare cu Robert Toma, am fost siguri ca o sa va amintiti de ea. Al doilea single lansat de Andreea a fost “Demonul meu”, care a fost prezentat in doua versiuni, cu versuri in limba romana si cu versuri in limba engleza. La inceputul anului 2019, Andreea a lansat “Sun-o pe ea”, iar pentru toate nopţile de vară, la finalul verii, Andreea a lansat melodia “Calatori”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *