Andreea OLARU lanseaza single-ul "Demonul meu"
2018-06-21 17:59:12

Andreea Olaru, o prezenta greu de trecut cu vederea in industria muzicala, o artista talentata si un timbru de o senzualitate aparte, ne duce intr-o calatorie magica in locul in care sound-ul ei se potriveste cu peisajele care iti taie respiratia.

„Demonul meu” este al doilea track lansat de catre artista, dupa succesul pe care l-a avut cu primul single, „Oare o sa-ti amintesti?”, featuring Robert Toma care, in prezent, are peste 11.000.000 de vizualizari.
Ca si in cazul primei piese, si de aceasta data Andreeea Olaru a colaborat pe partea de compozitie cu Robert Toma, insa acum alaturi de Marius Mirica si Andy Ghisoiu.

Intr-un landscape de poveste, in locul in care muntii cei falnici ai Romaniei se intalnesc cu raurile reci, Andreea Olaru a filmat videoclipul noului single timp de trei zile, iar din echipa de filmare au facut parte Lucian Craiu si Todica Lorin. Pentru a oferi mai multa putere si insemnatate locurilor in care a filmat, locuri regesti, zona Balea Lac si pe Transfagarasan, Andreea a imbracat o rochie rosie care da dramatism intregului peisaj.

Nascuta in Botosani, Andreea si-a descoperit talentul si pasiunea pentru cantat la 6 ani, dar nu a fost indrumata catre muzica, ajungand sa devina absolventa a Facultatii de Drept. Dupa primul ei single, suntem siguri ca o sa v-o amintiti de ea. Andreea Olaru a aparut in lumina reflectoarelor odata cu prezenta de la Vocea Romaniei.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *