Andreea Antonescu, alaturi de Celia, Mellina si Yamira in clipul lui Karym, "#SuntAici"! Uite in ce ipostaze apar cele patru vedete!
2016-06-29 19:05:32

Dupa colaborarea cu Adrian Tutu pentru balada “Nu vrei”, Karym lanseaza primul single solo – “#SuntAici”, prin care transmite un mesaj pozitiv.

“Pentru ca vad… stiu… inteleg… simt… imi pasa… Pentru ca vreau, pentru ca pot… Pentru ca meriti. Pentru toate astea… #suntaici”, este mesajul pe care artistul incearca sa-l promoveze in noua piesa. “#SuntAici” este produsa de Madalina Dumitru (Mellina) si co-produsa de Mango Records, si este doar inceputul unui sir de mesaje puternice pe care Karym doreste sa le transmita in piese cu impact emotional.

Piesa “#SuntAici” se bucura si de un videoclip de imagine filmat in 4K si este regizat de Raluca Nastase, in care isi fac aparitia si cativa artisti de top: Andreea Antonescu, Celia, Mellina si Yamira. Misiunea vedetelor este de a amplifica mesajul pozitiv si de a-i incuraja pe oameni sa se ajute neconditionat in orice situatie.

“Colaborarea cu Mellina a fost pentru mine o provocare, in primul rand pentru ca lucram cu detinatoarea trofeului “Strongest Message”, “RMA 2014”, cu hit-ul “Poza de album” ft. Vescan. “#SuntAici” este o piesa sensibila care poarta un mesaj pozitiv in spatele caruia se poate regasi absolut orice persoana, indiferent de varsta, sex, religie, orientare. Multumesc tuturor celor care s-au implicat in acest proiect, in special vedetelor care au acceptat sa apara pentru a ne ajuta sa ducem mesajul piesei cat mai departe. Multumesc Andreea Antonescu, Celia, Mellina, Yamira, Raluca Nastase, Robert Marooni, Mango Records si Teddy (The Squad PR Agency). Va astept pe pagina mea oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/karymofficial”, a declarat Karym.

Mellina, producatoarea piesei “#SuntAici”, se declara incantata de colaborarea cu artistul: “Karym este un artist foarte talentat, care promite multe, am lucrat foarte usor cu el, e un profesionist si piesa i s-a potrivit perfect. Nu uitati ca va astept la scoala de canto Tralala School.”

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single semnat Karim, “#SuntAici”, apoi va astept cu pareri. Enjoy!

Credit foto: Raluca Nastase si Robert Marooni

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *