André, trupa fenomen a muzicii dance a revenit! „Reset la inima"
2019-07-10 17:49:07

Marti seara, in cadrul unui concert privat desfasurat la Ambasad’Or Events, trupa André a lansat single-ul „Reset la inima”, primul material dupa reunirea celebrului band, alaturi de label-ul Cat Music care a sustinut proiectul chiar din momentul infiintarii in anul 1998.

Compus de catre Vlad Manolache, Ionut Bacula, Victor Bourosu, Silviu Marian Paduraru (Deepside Deejays) in studiourile Metropolitan Records, „Reset la inima” a adunat, in doar cateva ore din momentul lansarii, peste 500.000 de vizualizari pe canalul de YouTube al casei de discuri Cat Music si se mentine in top 10 al celor mai populare clipuri.

„Suntem foarte fericite sa fim, din nou, impreuna pe scena! Acest proiect a fost pus pe picioare in 2 luni de zile, in care am repetat zi si noapte piesele alaturi de band, coregrafiile, am creat costumele. Este proiectul de suflet la care am lucrat cel mai mult, intr-un timp foarte scurt. Aseara am prezentat invitatilor o varianta foarte scurta a show-ului nostru mare care are 90 de minute si pe care il vom sustine in toata tara. Primul nostru concert va fi pe 16 iulie, la Arenele Romane, speram sa va vedem acolo”, declara André.

In cadrul evenimentului de lansare al single-ului „Reset la inima”, Andreea Balan si Andreea Antonescu au cantat o parte dintre hiturile generatiei André: „Prima iubire”, „Libera la mare”, „Mosule”, „Flori de tei”, intr-un show plin de energie, coregrafii actuale, dar si miscari de dans ce aduc aminte de anii 2000.

Printre cei prezenti la eveniment s-au numarat artisti precum Alexandra Ungureanu, AMNA, Bella Santiago, Jorge, dar si Adelina Pestritu, Diana Dumitrescu, Giani Kirita, Cristina Almasan, compozitorii piesei, familiile artistelor, vloggeri si alti oameni din media.

Trupa s-a infiintat in 1998, iar un an mai tarziu a lansat single-ul “Libera la mare” si odata cu el a creat o explozie in muzica, moda, dar si in atitudinea unei intregi generatii – generatia André. Fenomenul André inseamna nu mai putin de sase albume lansate, 1.500.000 de de unitati vandute, patru discuri de platina, un disc de aur, sute de concerte, fan-cluburi in fiecare oras din Romania, dar si milioane de admiratori in strainatate.

In anul 2001, André este desemnata “Cea mai buna trupa pentru adolescenti”, iar cele doua fete sunt numite „Reginele muzicii dance”. Dupa super hitul „Libera la mare”, urmeaza „Noapte de vis”, „Lasa-ma papa la mare”, „Prima iubire”, „Am sa imi fac de cap”, „Flori de tei”, „Fac ce vreau”, „Prima iubire” si multe alte piese de succes care au devenit imnuri.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *