Andeeno Damassy si Jimmy Dub ne provoaca la dans in noul clip
2016-01-19 17:38:00

Dupa succesul inregistrat cu “Ese Amor” care, in prezent, numara mai bine de 11 milioane de vizualizari pe YouTube, Andeeno Damassy si Jimmy Dub revin cu o noua senzatie muzicala, o piesa plina de pasiune si senzualitate care ne dezlantuie spiritul latino.

“Dime Tu” promite sa invaluie cluburile in miscari savuroase de dans si sa ne aduca mai aproape vara mult asteptata.

“Inspiratia ne-a venit pe moment, in timp ce ne-am apucat sa lucram in studio o serie de idei, am compus ceea ce am simtit si ne-am dorit, evident alaturi de o sticla de ceva gustos”, a declarat, razand, Andeeno. Jimmy Dub a adaugat: “Dime Tu este continuarea piesei Ese Amor. Lucram la aceasta piesa din vara si suntem foarte multumiti de rezultatul final”.

Regia videoclipului ii apartine lui Lucian Barbulescu, un colaborator de lunga durata al celor doi, regizand si clipul precedentului single, “Ese Amor”.

Filmarile au durat aproximativ doua zile, intr-o atmosfera “naturala”, asa cum a descris-o Andeeno Damassy. “Suntem multumiti de ceea ce a iesit”, a concluzionat DJ-ul.

“Dime Tu” ar fi alegerea perfecta pentru coloana sonora a unui film de dragoste, iar artistii au facut si cateva sugestii.

“Un film frumos de dragoste care imi vine in minte acum este Tres Metros Sobre el Cielo. Poate va aparea si partea a treia, candva”, a marturisit Andeeno Damassy.

“Cu siguranta ar fi un film de dragoste plin de pasiune, cu o poveste de iubire cu nabadai. Cred ca as opta pentru The Notebook”, a completat Jimmy Dub.

Pentru 2016 cei doi au planuri mari si promit sa ne ofere noi si noi piese incitante.

Jimmy a declarat: “Dime Tu este doar 10% din ce ne-am propus in acest an. Cu siguranta o sa mai auziti cateva piese in aceasta formula, Jimmy Dub-Andeeno Damassy, precum si urmatorul meu single care a asteptat cam 2 ani. La inceputul acestei veri il veti auzi”.

“Ne pregatim usor de vara lui 2016, planurile si lucrul au inceput de pe acum si dorim sa aducem cat mai multa satisfactie in inimile tuturor fanilor care ne sunt alaturi si ne asculta. Promitem o serie surprize frumoase”, a adaugat Andeeno.

DJ-ul Andeeno Damassy este castigator al premiului Best Romanian Remixer (2012) si un producator si DJ recunoscut mai ales pentru mixurile sale de house, dance, r&b si reggae. Jimmy Dub a fost apreciat incat de la debut, fiind premiat cu trofeul “Best New Artist” la Romanian Top Hits in 2011 si are la activ numeroase piese de succes.

“Dime Tu” promite sa fie noul hit cu care cei doi vor cuceri cluburile din lume, la fel cum au facut-o cu “Ese Amor” care s-a bucurat de succes inca de lansare in Albania, Turcia sau Grecia.

Va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single semnat Andeeno Damassy feat. Jimmy Dub, “Dime tu”, dupa are va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *