Anda Dimitriu isi cauta iubirea alaturi de Spike
2016-04-08 15:30:15

Anda anunta startul operatiunilor de cautare pentru o Parte din ea, daruita cu dragoste, dar care a lasat-o incompleta si cu multe semne de intrebare. Si fiindca alaturi de un prieten de nadejde este mai usor, Spike este acolo sa-i ofere sustinere.

Anda Dimitriu si-a inceput cariera in muzica la frageda varsta de 6 ani, in Tip Top Minitop, experienta ce s-a dovedit doar inceputul unui frumos drum in care a cucerit atat publicul, dar si pe excentricul Marius Moga la Vocea Romaniei.

Fiindca este o luptatoare determinata sa invinga obstacolele care i se pun in cale, Anda a reusit sa treaca cu bine peste probleme de sanatate, astfel ca acum ne putem delecta cu colaborarile ei pline de succes cu Pacha Man, Camuflaj, Vescan, J. Yolo, lista la care se adauga acum si Spike.

Primul ei single „Pentru totdeauna” a fost un mesaj de atentionare ca o data auzindu-i vocea, va ramane pentru totdeauna intiparita in memorie.

Anda ne daruieste azi o piesa dedicata persoanelor aflate in cautarea iubirii. Vocea ei suava, versurile lirice si pline de trairi asigura din start un loc fruntas pentru piesa in chart-urile muzicale din aceasta primavara.

Mesajul piesei nu va lasa indiferent pe nimeni, fiecare regasindu-se cu usurinta in versurile scrise de Marian Dorobantu si Spike pe muzica lui Vlad Lucan. De productia piesei s-au ocupat cei de la Atom Music.

Legat de melodie, Anda a declarat „Este o piesa foarte aproape de sufletul meu si o colaborare care inseamna mult pentru mine, avand in vedere respectul meu pentru muzica lui Spike. M-am atasat de piesa inca din stadiul de idee, povestea din ea fiind si povestea mea in mai multe momente din trecut. Sper sa ajunga in inimile voastre!”.

Va invit cu mare drag sa ascultam impreuna noua piesa a Andei Dimitriu, “O parte din mine”, featuring Spike, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *