Anca Pop - Split The Bill, primul single lansat in urma tragicului accident
2019-01-18 16:37:21

„Split The Bill” este primul single lansat în urma tragicului accident din luna decembrie.

Piesa, inclusă deja pe albumul eponim lansat de Anca exclusiv în Japonia, urma să fie lansată sub formă de single la începutul acestui an, fiind prima din seria de 3 lansări planificate de artistă înainte de accident.

Anca Pop a fost una dintre cele mai controversate apariții din industria muzicală românească. Cunoscută și după numele său de scenă „Shamanca”, Anca a folosit muzica pentru a-și evidenția vizinea aparte asupra unor subiecte comune precum dragostea și viața.

A debutat cu single-ul „Free Love”, urmat de o serie de colaborări de succes cu Goran Bregović, care a fost inclusă atât pe albumul acestuia („Champagne for Gypsies”), dar și lansată ca single de artistă („Ederlezi”).

În ultimii ani, cariera Ancăi a depășit granițele țării, bucurându-se de un succes imens în Japonia, unde întregul album al artistei a apărut pe coloana sonoră a serialului „Terrace House: Boys & Girls in the City”, realizat de Netflix. A susținut un turneu în Japonia și a avut o rezidență la Sands Casino în Macau cu show-ul „Cosmic Cocktail”, care a avut 100.000 de spectatori în trei luni.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *