Anca Pop lanseaza piesa care intensifica dorul flirturilor din vara
2017-01-25 22:15:47

Artista predestinata muzicii pop prin talent si nume, are o poveste de viata fascinanta care ii asigura o sursa de inspiratie continua.

A trait aventura vietii incepand cu varsta de 3 ani cand a fugit cu parintii ei de regimul comunist din Romania, ajungand intr-o tabara de refugiati ONU in Iugoslavia, continuand apoi drumul spre Canada unde a copilarit si si-a descoperit pasiunea pentru muzica. Ambasador al Disney World si colaboratoare de incredere a compozitorului Goran Bregovic, Anca este un izvor nesecat de ambitie si perseverenta.

Personalitatea cosmopolita a Ancai ii asigura un loc aparte in industria muzicala internationala.

Anul 2016 a fost unul inspirational si important pentru cariera artistei, dupa ce a petrecut vara in China, Macau, unde a incantat publicul cu show-ul sau Cosmic Cocktail. Aventura ei asiatica a continuat cu spectacole de exceptie in Japonia, unde piesele sale au fost incluse in cel mai popular show de pe Netflix, “Terrace House”.

Despre piesa Anca declara :”Ring Around inseamna distractie, m-am distrat la filmarile clipului pe strazile din Macau, si am incercat sa transmit starea carefree a noptilor lejere de vara si vacanta in acest videoclip. Ring Around este soundtrack-ul flirturilor fierbinti, a serilor de distractie din cluburi, a noptilor care nu vrei sa se mai termine.”

Indragostita de Asia, Anca a pregatit mai multe surprize cu suflu exotic fanilor si promite sa surprinda cu fiecare lansare.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul piesei “Ring Around”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *