Anca Pop lanseaza “Loco Poco”, alaturi de un clip HOT filmat in Macau

Considerata de multi drept cea mai sexy noua prezenta in peisajul muzicii romanesti, Anca Pop este pregatita sa cucereasca topurile muzicale din aceasta vara cu piesa “Loco Poco”, primul extras pe single de pe albumul “Anca Pop”, ce va fi lansat in cursul acestui an.

“Loco Poco” este o piesa compusa de Anca Pop, produsa de Pink Elephant, al carei clip a fost filmat in Macau in urma cu cateva luni. In acest clip, Anca Pop intra in pielea unei tinere ce “lucreaza” pe strazile din Macau, practicand cea mai veche meserie din lume.

“Loco Poco este o piesa ce spune povestea fetelor care isi vand trupul pentru a trai, fie ca practica aceasta meserie pe strada, in cluburi sau in fata unui laptop facand videochat. Toate aceste fete viseaza sa intalneasca un “Pedro”, un barbat cu bani, puternic, care sa le faca sa se simta ca si impreuna cu care sa conduca lumea”, declara Anca Pop.

Cu toate ca acest clip este unul sexy si provocator, mesajul pe care artista doreste sa-l transmita este unul de emancipare al femeilor.

“Toate femeile, indiferent de funcția si rolul lor in societate, viseaza sa duca o viata , in care sa fie libere si sa faca tot ce-si doresc. Femeile cred ca fericirea lor tine de acest Fat-Frumos, iar in clip Pedro este departe de imaginea barbatului ideal, care trebuie sa fie chipes si sa se comporte frumos. Indemn toate femeile sa nu mai caute sa fie dependente de barbati. Indiferent de meseria lor, fie ca sunt prostituate sau directoare de banca, femeile trebuie sa lupte pentru emancipare, pentru independenta. Trebuie sa fie sigure pe ele, sa nu faca concesii. O viata este cea in care te simti cu adevarat libera. Fara compromisuri”, continua Anca Pop.

Filmarile pentru clip au avut loc in Macau, unde Anca Pop a avut rezidenta la Sands Macau, unul dintre cele mai prestigioase hoteluri si casino-uri din regiune. In acea perioada, de două ori pe saptamana, Anca si echipa ei de coregrafi si dansatori au incantat publicul cu show-ul senzual si provocator, denumit “Cosmic Cocktail”. Pentru filmarile clipului, Anca a avut alaturi sapte dansatoare din Thailanda.

“Pentru a fi cat se poate de autentic, opt dansatoare din cartierul rosu din Patpong, Thailanda, au filmat alaturi de mine clipul . Am aflat multe povesti fascinante si am ajuns la concluzia ca femeile nu trebuie judecate, indiferent de meseria pe care aleg sa o faca. In viata trebuie sa faci ceea ce te face sa te simti cu adevarat liber”, mai spune Anca Pop.

Anca Pop, artista care i-a compus lui Goran Bregovic doua piese și a colaborat cu acesta pentru propria melodie, “Jealous Monster”, s-a facut remarcata in peisajul monden romanesc in urma cu doi ani, lansand piesele “Free Love” si “Supercool”.

In ultimii ani, cariera artistei a trecut granitele tarii. Piesele sale au fost licentiate in mai multe tari din Asia, iar activitatea ei s-a mutat, pentru o perioada de timp, acolo.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Loco Poco”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

Comentarii