Amy Winehouse readusa pe scena de o artista din Romania!
2016-06-06 20:30:54

Varsta de 27 de ani a fost nefasta multor nume mari ale muzicii internationale.

Amy Winehouse, Janis Joplin, Jim Morrison si Kurt Cobain sunt artistii legenda ale caror nume si istorii vor trai in timp, sfidand trecerea anilor si mentinand amintirea lor vie.

Club 27 este concertul tribut din Romania, in amintirea star-urilor plecate prea devreme de pe scena vietii, lipsind fanii de posibilitatea de a-i admira.

Irina Popa a fost invitata pentru a da viata celebrelor hit-uri atemporale ale regretatei Amy Winehouse, fiind unicul artist roman prezent pe scena acestui eveniment special. Irina este posesoarea unei voci deosebite si al unui timbru remarcabil care va reusi indubitabil sa transmita aceleasi emotii pe care Amy le crea pasind pe scena. “Back To Black”, “Rehab” si “Valerie” vor rasuna in interpretarea originala a tinerei artiste.

Intr-un line up de interpreti internationali, Irina Popa se va alatura artistilor Barbara Di Teodoro, Danilo Passeri si Daniele Tofani pentru a celebra amintirea idolilor a milioane de fani.

Acestea fiind spuse, va invit cu drag la concertul tribut ce va avea loc pe data de 8 Iunie in Beraria H, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *