Amna lanseaza "Copilarie", un omagiu adus celei mai frumoase perioade din viata
2017-05-26 17:28:51

Dupa ce in ultimul an a cantat despre dragoste in colaborari de success cu artisti precum Robert Toma si Dima, Amna revine cu o piesa pentru copilul din tine.

Amna lanseaza “Copilarie”, un omagiu adus momentelor speciale care ne-au format si de care ne va fi mereu dor.

Scris de artista, single-ul este inspirat de melancolia prin care trece fiecare persoana atunci cand isi doreste sa revina la puritatea si inocenta copilariei, vocea artistei transmitand perfect avalansa de emotii ce acompaniaza piesa.

“< Copilarie > este inspirata de o melancolie prin care sunt sigura ca trec toate mamicile, acel moment cand vezi inocenta din copilul tau si ti se face dor de copilarie. Este un omagiu adus parintilor, bunicilor si tuturor persoanelor care mi-au facut copilaria una de poveste, de care-mi amintesc mereu cu drag.”

Amna a luat industria muzicala prin surpindere odata cu “Tell My Why”, un debut fulminant care a atins pozitii fruntase in tari precum Polonia, Spania, Argentina, Serbia, Grecia si Mexic. Au urmat colaborari de success cu Adda (“Fara aer”), What’s Up (“Arme”), Robert Toma (“In oglinda”, “La capatul Lumii”) si Dima (“Cires de mai”).

“La capatul lumii”, cea mai recenta colaborare a artistei cu “jumatatea sa muzicala”, Robert Toma reuseste in continuare sa adune aproximativ 1 milion de vizualizari pe saptamana, la 2 luni de la lansare.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Copilarie”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *