Amna a lansat “Iti promit”, primul clip in care apare fiul ei, David
2017-12-07 16:53:09

Amna a lansat astazi “Iti promit”, primul clip in care apare fiul ei de 3 ani, David, dedicat familiilor, legaturii dincolo de cuvinte dintre mame si copiii lor, un single ca o declaratie de dragoste.

Artista isi aminteste exact momentul plin de inspiratie in care a compus piesa: “Era una din zilele acelea in care nu apuci nici macar sa iti bei cafeaua, o zi nebuna cu multa agitatie. Tin minte ca alergam dupa David prin casa incercand sa il imbrac sa plecam spre o emisiune si am inceput sa cant refrenul piesei cu tot cu o parte din versuri.”

“Iti promit” dezvaluie putin din sufletul Amnei, pe acorduri sensibile de vioara: “Ni l-am dorit foarte mult pe David si s-a lasat asteptat ceva vreme astfel ca momentul in care a aparut in viata noastra a fost de o fericire suprema. Este o binecuvantare. Imi amintesc si acum primele moment de cand l-am nascut. Stiu ca l-am luat in brate si l-am sarutat. Iti promit este despre aceste momente pretioase.”

Amna incearca zilnic sa il invete pe fiul ei valoarea unei promisiuni: “David imi da tot felul de replici amuzante asa ca nu vreau grabesc nicio etapa a celei mai frumoase perioade din viata lui: “copilaria”. Artista crede in promisiunile din generatie in generatie si isi aminteste discutiile foarte profunde cu mama ei, cel mai mare sustinator: “Mama avea tot timpul planuri marete pentru mine, ca orice mama. Ea stia inca de cand eram micuta ca voi canta. Este incredibil cata incredere si rabdare a putut avea. Doar o mama poate sa fie atat de increzatoare in fortele propriului copil”, povesteste Amna.

Clipul piesei “Iti promit” este unul care arata cu simplitate frumusetea si importanta familiei.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Iti promit”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *