Alyanna Lu – Rainbow (single nou)

Alyanna Lu, unica cântăreață Otaku din România și din Europa, cunoscută publicului larg datorită look-ului manga afișat, lansează un nou single, intitulat “Rainbow”. Piesa a fost produsă de Omar Secada de la Mandinga și de George Dice, versurile fiind scrise chiar de Alyanna.

“Am dorit ca piesă “Rainbow” să exprime felul meu de a fi: veselă, optimistă, plină de energie. Curcubeul este de fapt lumea mea plină de fantezie și culoare “My world is full of magic, happy telepathic galactic fantastic”. Este un stil muzical nou abordat în cariera mea: trap cu influențe asiatice atât în sound cât și în versuri: KIIRO (galben), AKA (roșu), MURASAKI (violet), MIDORI (verde). Am lucrat foarte bine cu Omar în conceperea melodiei, noi mai colaborând și în trecut pentru alte piese”, a declarat Alyanna Lu.

Alyanna este singurul artist din România și Europa cu o imagine ruptă din celebrele animeuri. Ea însăși este Otaku, și deși arată ca un cosplayer desăvârșit cosplay = arta de a te transforma într-un personaj de anime/manga/ jocuri/filme) ea însăși este originală.

Comentarii