Alina Eremia si Nane isi transforma sufrageriile in club! Asculta noul lor hit, "BRB"
2020-04-06 16:43:53

Alina Eremia ramane aproape de fani si de cei dragi in aceasta perioada in care #StamAcasa si lanseaza o super piesa in colaborare cu Nane.

“BRB” este o invitatie la cel mai tare party on-line la care poate participa oricine are un telefon sau un laptop, din propria sufragerie. Fanii sunt invitati sa dea join in si sa se distreze alaturi de prietenii celor doi: artisti, influenceri, vloggeri sau fotografi.

Gandita initial ca o piesa de club si distractie cu prietenii, ceea ce releva si versurile, noua colaborare Alina Eremia & Nane a fost rapid regandita si transformata intr-un mare party on-line adaptat situatiei, dupa cum spune chiar artista:

“Discutam cu Nane sa facem o colaborare de acum 2 ani! In urma cu cateva luni, am intrat in studio si piesa BBR a iesit din prima sesiune. A fost vibe-ul potrivit, ne-am completat bine pe parte de songwriting, iar la productie, Costi Dominteanu (4You) si Alex Cotoi au facut o treaba minunata. A decurs super natural. De atunci circulau vestile ca pandemia se va raspandi, asa ca am regandit conceptul de party de club si am dat cea mai cool petrecere online! In videoclipul piesei, am recreat atmosfera de club acasa si am rugat cativa oameni care imi sunt dragi sa ni se alature, din sufrageria lor. Impreuna cu Alex Muresan si Raluca Netca, cu care am colaborat pentru clip, am redat realitatea actuala. Asa ca, eu sper cat mai multi oameni sa dea join in si sa intre in atmosfera piesei.”

Piesa nu este deloc o surpriza, cei doi avand o chimie puternica evidenta la nivel muzical, dar si aceleasi gusturi in materie de muzica, lucru confirmat si de Nane:

“Imi doream foarte mult sa fac o piesa cu Alina Eremia si pe care sa o lansam, spun asta pentru ca in trecut am mai facut piese impreuna in diverse sesiuni, dar care nu au apucat sa fie lansate. Erau piese marfa, insa cred ca pe cele pe care le-am facut acum sunt si mai marfa. BRB este o piesa care a iesit in urma unei sesiuni pe care am avut-o cu Alina in urma cu aproximativ doua luni. Am lucrat foarte usor cu ea, ma sparge ca artista, imi place foarte mult timbrul ei, este o fata cu care lucrez foarte usor, o artista cu care am chimie, caci majoritatea pieselor pe care le-am facut impreuna au iesit foarte, foarte repede. Asta inseamna ca ne plac aceleasi lucruri sau ca avem aceleasi gusturi muzicale. Ar mai fi de mentionat ca, de fiecare data cand fac sesiuni de writing cu Alina sau doar producing, simt nevoia sa o atrag mai mult intr-o zona de RnB decat intr-o zona de Pop.”

Da-le join in celor doi si da start celui mai tare party on-line, direct de la tine de acasa!

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *