Alina Eremia, a lansat de ziua ei, o noua piesa! ‘Original’ este cadoul ei pentru fani!
2015-12-16 13:36:27

Alina Eremia, a lansat de ziua ei, o noua piesa! ‘Original’ este cadoul ei pentru fani!

Alina Eremia, una dintre cele mai bune voci din Romania si una dintre cele mai iubite cantarete din industria muzicala, a implinit ieri 22 de ani. Artista si-a serbat ziua alaturi de prietenii ei virtuali si le-a multumit pentru toata sustinerea oferita si le-a facut cadou de ziua ei o noua piesa insotita de un video on-line, Original.

‘Original’, lansata de Media Pro Music si produsa de Mango Records se bucura de succes in mediul on-line. In mai putin de 12 ore a strans peste 150.000 de vizualizari.

‘De ziua mea am simtit nevoia sa le multumesc celor ce ma urmaresc si ma sustin prin muzica! Pentru ca ei imi ofera in dar dragoste, aseara le-am facut un cadou, o surpriza muzicala, o noua piesa Original!’, a declarat Alina Eremia.

Alina este pe buzele tuturor în ultima perioadă, iar cariera ei fulminantă este într-o continuă ascensiune.

Obişnuită să cânte pe scena spectacolelor de când era mic copil, Alina are atât de multe proiecte în această perioadă, încât luminile reflectoarelor aproape că se îndreaptă doar înspre ea. A debutat în muzică la doar cinci ani, după ce părinţii ei i-au remarcat talentul, iar la 12 ani deja participa la concursul Eurovision Junior. La 15 ani a început colaborarea cu Disney Channel, dând voce personajelor iubite din animaţii celebre, iar la 17 ani a fost distribuită în serialul „Pariu cu viaţa“. În urma castingului pentru serial s-a alăturat şi trupei Lala Band.

Cariera solo a Alinei a urmat firesc traseului său profesional alert, iar piese precum „Tu eşti vara mea“, „În dreapta ta“ cu Vescan, „Cum se face“ şi „Played You“ au fost difuzate în heavy rotation pe toate radiourile şi în cluburi. Cel mai recent single ‘A fost o nebunie’ a strans peste 15 milioane de vizualizari si este una dintre cele mai difuzate melodii din Romania.

Vă invit cu drag să urmăriți clipul piesei ‘Original’, după care vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *