Alina Eremia a implinit 23 de ani! Uite de ce se poate considera o artista implinita!
2016-12-17 15:14:20

Alina Eremia si-a sarbatorit ieri cei 23 de ani si se bucura de un succes rasunator, milioane de fani si un viitor stralucit in fata. Prima oara a calcat pe scena la numai 12 ani si nu si-ar fi inchipuit niciodata ca va deveni jurat la emisiunea urmarita de toata lumea, Next Star, dar si una dintre cele mai cunoscute artiste din Romania.

Tanara artista si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de prieteni si de persoane dragi intr-un local din capitala. Atmosfera de la Chefs Experience a fost una de sarbatoare, intretinuta desigur, de Alina si prietenii ei. Alina este una dintre cele mai iubite si apreciate cantarete de la noi din tara, dovada fiind miile de urari, cadourile si sutele de flori primite de la fani si de la persoanele apropiate.

La sfarsit de an, artista se bucura de popularitatea noului ei single “Vorbe pe dos”, care este inspirat dintr-o experienta personala. Aceasta a scris versurile si a contribuit la compunerea piesei, dorind sa transmita un mesaj tuturor indragostitilor sa aprecieze persoana de langa.

In 2016, Alina Eremia s-a remarcat prin single-ul “De ce ne indragostim”, “Rujul meu”, dar si prin implicarea in proiectul Blending Spirits, interpretand piesa “Start rec” a trupei Cred ca sunt extraterestru, intr-o maniera inedita. Surpriza muzicala a venit odata cu colaborarea cu Damian Draghici & Brothers pentru piesa Johnny/Sanie cu zurgalai. Mai mult de atat, artista incepe sa devina un reper in moda; maturizarea Alinei este din ce in mai evidenta, fiind astazi una dintre cele mai bine imbracate vedete de la noi, apreciata de critici si de revistele de specialitate.

Acum, la 23 de ani, se bucura din plin de faptul ca primul ei contact cu lumea showbizului prin serialul “Pariu cu viata” si ulterior, prin trupa “Lala Band”, i-au deschis drumul spre lumea muzicii. A fost obisnuita inca de mic copil cu lumina reflectoarelor si a muncit foarte mult pentru a se mentine in topurile muzicale si a se redescoperi constant pentru a-si surprinde fanii cu diferitele fatete ale personalitatii ei.

Desi are concerte in toata tara si un program foarte incarcat, Alina Eremia gaseste timp sa se bucure de momente frumoase impreuna cu familia si cu oamenii dragi ei, iar aseara, mai mult ca niciodata, a avut in jurul ei persoane care au motivat-o, au inteles-o si au sustinut-o constant pe drumul spre celebritate.

Despre Alina Eremia

Alina Eremia s-a facut cunoscuta publicului prin serialul “Pariu cu viata”, iar aventura ei in lumea muzicii a inceput impreuna cu Lala Band. In 2012, a lansat primul single din cariera solo, “With or without you”, urmat de piesa “Tu esti vara mea”, care s-a auzit la radiourile din toata tara.

De asemenea, piesele “Cum se face” si “Cand luminile se sting” s-au bucurat de un succes la fel
de mare. Printre celelalte hituri cunoscute se numara “Cand luminile se sting”, “Dulce amar” in colaborare cu DJ Sava si What’s Up, “A fost o nebunie”, “Original” sau “Ilegal” impreuna cu fratele ei, Mircea Eremia.

Anul acesta, Alina Eremia a facut parte din proiectul Blending Spirits, unde a interpretat melodia “Start rec” a trupei Cred ca sunt extraterestru si a lansat single-ul “De ce ne indragostim”. Mai mult de atat, a colaborat cu Damian Draghici & Brothers pentru piesa Johnny / Sanie cu zurgalai, care este inclusa pe noul lor album.

La multi ani, draga noastra Alina Eremia! Multa sanatate, fericire si putere de munca!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *