Ali Bakgor și Kallay Saunders lansează „Ocean”
2021-04-26 20:32:05

Producătorul de origine turcă Ali Bakgor și Kallay Saunders lansează „Ocean”, un single ce promite să devină unul dintre cele mai catchy hituri ale verii. „Ocean” îmbină elemente dance cu sound-ul vioarei și al bass-ului ce transformă această piesă într-o colaborare deosebită, fresh și foarte interesantă de ascultat, iar clipul completează mood-ul single-ului prin imagini bold, ce te poartă printr-o călătorie de stări și trăiri.

Ali Bakgor este recunoscut atât pentru remix-ul său „Say What You Wanna”, cât și pentru alte piese de succes precum „Dark Side”, „Over U” și „Wait No More”, single-uri ce au cucerit oameni din întreaga lume. La sfârșitul anului 2019 a lansat „Silence” și „Wonder”, iar în 2020 s-a concentrat pe producția unor noi piese. Mai mult decât atât, Ali este artistul ale cărui melodii sunt prezente în peste 3000 playlisturi din întreaga lume. Recent, artistul a colaborat cu Santti pentru „Empty Bottle'”, despre care crede că va fi un nou pas pentru topurile europene de muzică house.

Înzestrat cu o voce excentrică, cântărețul și compozitorul Kallay Saunders are capacitatea de a-și transpune publicul într-o „transă muzicală” prin piesele pe care le lansează. Cu influențe inspirate din muzica afro-americană și maghiară, artistul a lansat de-a lungul timpului atât single-uri R&B, lofifi, trap, cât și muzică flamenco și folk. Recent, Kallay a lansat albumul „Never Noticed” iar în prezent lucrează la următorul său material discografic alături de Anatu și Gabriel.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *