Alexandra Ungureanu luptă pentru titlul de cea mai stilată femeie în cadrul semifinalei „Bravo, ai stil! Celebrities"
2020-12-08 18:47:49

După ce în februarie a acceptat provocarea „Bravo, ai stil! Celebrities”, Alexandra Ungureanu a arătat că este o adversară puternică pentru colegele sale prin stilul său inovator, iar acum luptă pentru titlul de cea mai stilată femeie din România. De când este în competiție, Alexandra Ungureanu a demonstrat perseverență și implicare și s-a făcut remarcată printr-o evoluție surprinzătoare, clasându-se încă de la început în fruntea clasamentului. Liniile de votare s-au deschis deja, iar Alexandra poate fi votată prin sms, cu indicativul 11 la 1206.

Alexandra Ungureanu face parte din cele șase semifinaliste, ce pot fi votate prin sms de către public. Pe parcursul acestor luni de când face parte din familia „Bravo, ai stil! Celebrities”, artista a demonstrat că are stil, atitudine, rafinament, eleganță și a cucerit juriul și publicul cu ținutele sale, dar și cu momentele concept pline de ambiție pe care le-a pregătit în cadrul fiecărei emisiuni.

„«Competiția Bravo, ai stil! Celebrities» a fost provocarea majoră a ultimilor ani pentru mine. Sunt obișnuită cu tot ce înseamnă exprimare artistică și lumina reflectoarelor, dar am abordat în premieră un reality show și nu regret nici o secundă. Sunt extrem de încântată că am ajuns așa departe, sunt semifinalistă în emisiune, dar mă consider de departe o câștigătoare, pentru tot feedback-ul pe care l-am primit de la public în ultimele luni. Mă bucur să știu că bunul simt și educația nu sunt niște valori perimate, că rafinamentul a cucerit și că s-a înțeles că stilul este mai mult decât vestimentație. Am mare nevoie de sprijinul vostru pe mai departe, puteți să mă susțineți trimițând sms cu indicativul 11 la 1206″, declară Alexandra Ungureanu.

Alături de Alexandra luptă pentru titlul de cea mai stilată femeie din România și Theo Rose, Oana Radu, Andreea Tonciu, Cristina Șișcanu și Deea Codrea.

În această perioadă, Alexandra Ungureanu este implicată într-un proiect caritabil realizat de către Hope and Homes for Children, în care oricine poate dona bani pentru copiii aflați în situații defavorizate.

Artista a colaborat de-a lungul timpului cu Marius Moga pentru „Bate, bate”, cu Skizzo Skillz pentru „Mămucă”, dar a lansat și piese solo, precum „Vântule” și „Gânduri”. Cel mai recent single lansat de către Alexandra Ungureanu este „Cărămida”, o piesă inspirată din folclorul românesc, ce transmite printr-o metaforă baza unei relații la început de drum și finalul acesteia.

Foto: Dan Niculescu

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *