Alexandra Ungureanu – Impotriva Lor (varianta acustica)

Alexandra Ungureanu revine azi cu varianta acustica a celui mai recent single “Impotriva Lor”, piesa ce a fost produsa in studiourile lui Adi Sana si s-a bucurat de succes printre fanii cantaretei.

Pentru aceasta varianta Alexandra a lucrat cu de Gabriel Baruta de la Mosquito Production, iar datorita timbrului ei vocal reuseste sa puna in valoare mesajul puternic al piesei.

“La aceasta versiune ne-am dorit sa existe un contrast si mai mare intre text, dur, si instrumental, care devine melodios, curgator si foarte rafinat. Am completat echipa cu bunul meu prieten, chitaristul Stefan Orfescu si ne-am gandit si la un invitat special. Sunt foarte incantata si onorata ca violoncelistul Adrian Naidin a acceptat invitatia noastra, este un muzician extrem de expresiv si versatil, dar si un om foarte deschis si placut!”, a declarat Alexandra Ungureanu.

In aceasta vara artista a lansat campania muzicala “Music in pROgress” care s-a nascut in urma unui concert tematic, ce a avut loc la Baia Mare. Piese precum „Rolling in the deep”, „Stay”, „Material Girl”, „Enjoy the silence” sau „Billie Jean” au fost interpretate de profesorii Liceului de Arte din Baia Mare, alaturi de de Nora Denes si Alexandra ungureanu, in varianta 100% simfonica. Concertul s-a bucurat de un real succes, fiind pentru prima oara cand o orchestra din Romania a abordat hituri internationale ale muzicii usoare.

Comentarii